Bruk av informasjonskapsler/cookies

Bruk av informasjonskapsler er regulert i ekomloven § 2-7b. Bruk av informasjonskapsler er ikke tillatt med mindre bruker er informert om, og har samtykket til, hvilke opplysninger som behandles, hva formålet med denne behandlingen er, og hvem som behandler opplysningene.
Nedenfor finner du informasjon om DNVAs bruk av informasjonskapsler. Ved å være på våre nettsider, samtykker du til at det settes informasjonskapsler i din nettleser.
Hvis du ikke ønsker at vi bruker informasjonskapsler, kan du trekke tilbake ditt samtykke ved å endre innstillingene i nettleseren din. Hvordan du gjør det kan du lese om på Nettvett.no under Slik administrerer du informasjonskapsler/cookies (nettvett.no).

Informasjonskapsler er anonymisert på Dnva.no, for å hindre at vi kan knytte informasjon om din bruk av nettstedet til deg som enkeltperson. 

DNVA bruker Matomo for å analysere bruken av Dnvas nettsider. Nettanalysetjenesten leveres av Matomo, og vi bruker informasjonskapsler for å analysere hvordan brukere benytter nettstedet. IP-adressen anonymiseres før den sendes til Matomo.
Matomo kan overføre statistikken til tredjeparter hvis dette kreves iht. lov eller i tilfeller hvor tredjeparter behandler informasjonen på vegne av Matomo.