NTNU ønsker Kavliprisvinnerne velkomne

Fred Kavli og vinnerne av Kavliprisen i nevrovitenskap og nanovintenskap kommer til Trondheim og NTNU der det er lagt opp til et imponerende program som innledes med de offisielle Kavliprisforelesningene på NTNU torsdag 11. september kl 9.30 - 12.00.

 

Bilde
Fred Kavli flankert av Edvard og May Britt Moser. (Foto: Thor Nielsen)
Fred Kavli flankert av Edvard og May Britt Moser som leder det nye Kavliinstuttuttet ved NTNU i Trondheim.

I forbindelse med at Kavliprisvinnerene innen både nanovitenskap og nevrovitenskap gjester Trondheim i dagene 10. - 12. september inviterer Norges Teknisk-Naturvitenskapelige Universitet (NTNU)  til en rekke arrangementer. Fred Kavli, som selv studerte her, etablerte i 2007 det 15. Kavli-instituttet ved Senter for hukommelsesbiologi under navnet Kavli Institute for Systems Neuroscience. Instituttet ledes av Edvard og May Britt Moser - begge forøvrig medlemmer av Det Norske Videnskaps-Akademi.

I tilegg til de offisielle Kavliprisforelesningene blir også en rekke andre arrangementer. For detaljert program i Trondheim se vedlagte informasjonsplakater.