Møt prisvinneren

Lettenprisen 2021

Digitalt møte, se lenke

Møt vinneren av Lettenprisen 2021
"World Federation of Science Journalist" i samarbeid med Lettenprisen inviterer til globalt møte med prisvinneren torsdag 17. juni klokken 1500. 

Bilde
Letten prize

Prisvinneren blir offentligjort samme dag klokken 1200 på Lettenprisen.com
Under pressemøtet blir prisvinneren intervjuet av Thiago Medaglia, som er "Science Knigth Fellow."
Møtet er åpent også for andre enn journalister. Ønsker du å delta, send en e-post til office@wfsj.org så får du tilsendt en lenke. 

Letten Foundation og Akademiet for yngre forskere har gått sammen om å etablere Lettenprisen. Hovedformålet med Lettenprisen er å anerkjenne og synliggjøre yngre forskeres bidrag innen helse, miljø, utvikling og likestilling i vid forstand. Prisen på 2 millioner kroner skal deles ut annethvert år til en forsker som a) forsker på å løse globale utfordringer knyttet til helse, utvikling, miljø eller likestilling, b) har utført forskning av fremragende kvalitet med stor samfunnsrelevans og c) er yngre enn 45 år året prisen deles ut. En internasjonalt og tverrfaglig sammensatt komité velger ut en vinner på bakgrunn av en internasjonal utlysning hvor forskere fra hele verden kan søke. I tillegg til akademiske meritter må søker derfor legge ved motivasjonsbrev og en kort redegjørelse for forskningen og forskningsaktivitetene prisen skal gå til.

Vinneren av Lettenprisen 2018 var Tarunabh Khaitan