Kavliprisuka 2022

Kavliprisens symposium i nevrovitenskap

Åpent
NTNU (TBA)
Kavliprisuka 2022

Kavliprisuka er i år trolig Norges største vitenskapsarrangement. Under årets prisuke skal prisvinnere fra 2022 og 2020 hedres og feires. Kavliprisuka er en feiring av vitenskapen og en mulighet til dialog om og rundt banebrytende forskning innenfor feltene astrofysikk, nanovitenskap og nevrovitenskap. Arrangementene holdes i Oslo og Trondheim.

Fred Kavli
Fred Kavli er en industrimagnat som vokste opp i Eresfjord i Romsdalen. Etter endte studier i fysikk ved NTNU i Trondheim reiste han til USA der han etablerte Kavli Corporation i Los Angeles. Da selskapet ble solgt i 2000, opprettet han Kavli Foundation. Dette er i dag en av tre aktører som samarbeider om en av verdens største forskningspriser. Kavliprisen deles ut annethvert år innen astrofysikk, nanovitenskap og nevrovitenskap.   

Dette kan du delta på: 
5.september: Intervjuer med Kavliprisvinnerne 
6.september: Kavliprisutdelingen 2022
8.september: Kavliprisens symposium i astrofysikk 
8.september: Kavliprisforelesningene 
9.september: Kavliprisens symposium i nanovitenskap 
9.september: Kavliprisens symposium i nevrovitenskap 

Velkommen til symposium i nevrovitenskap ved NTNU, Trondheim. 

Mer informasjon kommer. 

 

NB: Tid er ikke bekreftet. Endringer kan forekomme. 

Bilde
KAVLIPRISUKA