Abeluka 2024

Se bildene fra Abeluka 2024

 I denne bildekavalkaden kan du se høydepunkter fra feiringen av årets Abelprisvinner Michel Talagrand i Oslo og Stavanger.

Abeluka 2024 er over, og Abelprisvinner Michel Talagrand har reist hjem til Paris med familien. Nå kan vi glede oss over bilder av flotte arrangementer i nydelig sommervær. 

I Oslo var det kransnedleggelse ved Abelmonumentet i Slottsparken, møte mellom unge matematikktalener, Abelprisvinneren og andre tilreisende matematikere av internasjonalt format, Abelprisseremoni i Universitetets aula, regjeringsbankett på Akershus festning, Abelforelesningene, Holmboeprisutdeling og Abelfest i Akademiets lokaler.

I Stavanger gikk Abeldagen av stabelen fredag 24. mai, der Michel Talagrand blant annet foreleste ved Universitetet i Stavanger og besøkte Vitensenteret i Sandnes, før han kjøpte brunost til å ta med hjem.

Takk til alle som var med på feiringen!

Relatert bildegalleri

Abelprisen 2024